sâmbătă, 19 aprilie 2014

The road to happiness.

sâmbătă, 19 aprilie 2014
Sau "Reteta fericirii in cuplu."

Prea multa lume crede ca odata ajuns intr-o relatie, gata, detii cealalta persoana. Incepi cu o gelozie minora, care se transforma in interdictie minora si de acolo totul evolueaza... prost. Stiu. Si eu am fost asa, dar cu timpul, cu multe esuari si cu multe conversatii pe aceasta tema, am inceput sa realizez defapt, ce ar trebui sa insemne o relatie? E o eliberare de la normal, e o fericire care e mereu acolo, e o sustinere la greu si o felicitare la bine, nicidecum O LEGATURA! Fiecare isi are viata lui privata, publica si intima. Astea nu trebuiesc niciodata sacrificate pentru o relatie, pentru ca asta automat devine o nefericire, o nefericire iar aduce probleme, problemele aduc certuri si certurile ......violenta si/sau despartirea. A avea o relatie nu inseamna ca detii control asupra vietii unei persoane, ci ca o completati unu pentru altu cu ce lipseste, de asta se numeste RELATIE, pentru ca va relatati ca personalitati, nu sunteti detinatorii persoanei celeilalte, asta se numeste sclavie, ceea ce in ziua de azi, e cam ilegal.

Anyway...

Ideea e ca deprivarea de libertate al omului mereu duce la insatisfactie persoanala si mereu devine o problema dupa ceva timp, dragostea scade, placerea de a petrece timp cu persoana care te opreste din a-ti trai viata, la fel... Si atunci incepi sa faci pe ascuns, pana cand ori te prinde, ori iti faci curaj sa spui ca... "GATA, M-AM SATURAT!"

Nu uitati ca viata asta e singura care o avem, nu uitati ca oamenii mereu se schimba, nu uitati ca fericirea vine din interior si nici asta sa n-o uitati ca dragostea inseamna si libertate.

(Asta este parerea mea proprie si personala, in cazul in care aveti ceva de corectat, complectat, scrieti in comentarii si voi raspunde si/sau voi corecta/complecta)

0 pareri:

Trimiteți un comentariu

Labels

Powered By Blogger